5 kérdés, amit szinte mindenki megkérdez

2018.04.08. 10:15

A laptop kölcsönzés nem sokban különbözik bármilyen más eszköz bérlésétől, azonban felmerülhetnek olyan gyakorlati tudnivalók, amelyekkel érdemes már az elején tisztában lenni. A következőkben 5 olyan kérdést veszünk sorra, amelyeket az Ügyfeleink a laptop bérlés elején a leggyakrabban feltesznek.1. Miért van szükség kaucióra és mennyi?

A kaució azt a célt szolgálja, hogy a kölcsön ügylet lezárásakor a bérbeadó cégnek legyen egy olyan biztosítéka, amelyből fedezheti az esetleges sérülések, rongálódások helyreállítását. Abban az esetben, ha a kikölcsönzött laptop működésében, illetve külső borításában a bérlés időszakában kár keletkezik, a sérülés tényéről jegyzőkönyvet veszünk fel és a kárt a kaució összegéből rendezzük. Ha a kikölcsönzött laptop a bérleti időszak lejártával az eredeti állapotában, károsodásmentesen kerül vissza a kölcsönadóhoz, a kaució visszajár. A kaució mértéke gépenként 30.000Ft.

2. Mi történik, ha hosszabbítani szeretnék?

Gyakran előfordul, hogy az eredetileg eltervezett időnél tovább van szükségünk a nálunk lévő kölcsön notebookra. Ilyen esetben fontos, hogy minél hamarabb jelezzük a bérbeadó cégnek a további bérlési igényünket. Ez azért lényeges, mert előfordulhat, hogy az adott laptopot már egy másik Ügyfél lefoglalta kölcsönzésre. Ilyen esetben csere laptopot tudunk biztosítani.

3. Ha a bérleti időszak hétvégre esik, akkor hétvégén is kell bérleti díjat fizetnem?

Igen, mert naptári napokra számolunk és nem munkanapokra. Minden megkezdett nap bérlésnek számít. Ez arra az esetre is igaz, ha csak 2 óra időtartamra szeretné bérelni az eszközt. Ilyen esetben is egy bérlési napot számítunk fel.

4. Mennyi kedvezményt kaphatok?

A kedvezmény mértéke függ a bérelni kívánt laptopok darabszámától. Az oldalunkon megtalálhatja azt a sávos beosztást, amelyből kiderül, hogy hogyan változik az ár a kölcsönzött gép mennyiségtől függően. Természetesen van lehetőség egyedi ajánlatra is, amennyiben nagyobb mennyiséget és/vagy hosszú időre szeretné bérelni a notebookokat. Kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat egyedi ajánlatért.

5. Mikorra kérhetem a kiszállítást?

Bármely időpontra kérheti a kiszállítást, akár hétvégére is. A kiszállítás és visszaszállítás költsége összesen .

Bármilyen további kérdés esetén, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink egyikén, ahol kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma