Laptop bérlés és kölcsönzés gyakori kérdései

Bérelt már laptopot, vagy még csak most gondolkodik rajta? Rengeteg kérdés felmerülhet az Ön fejében, ahogy másoknak is szokott. Hogy segítsünk a döntésben, eddigi tapasztalataink alapján összeszedtünk egy listát arról, hogy ügyfeleink mit szoktak kérdezni tőlünk amikor notebook-ot szeretnének bérelni.

Mennyi a kaució laptopbérlés esetén?

A kaució mértéke notebookonként 30.000 Ft. Vagyis ha Ön 3 laptopot bérel, a kaució mértéke 3 x 30.000 Ft, azaz 90.000 Ft. A kaució összegét visszautaljuk amint a laptopokat visszaszolgáltatta részünkre.

Mikor kapom vissza a laptopra adott kauciót?

Az összeg visszatérítése a bérbeadás utolsó napján történik, miután a Bérbeadó átnézi a notebook műszaki és esztétikai állapotát. Abban az esetben, ha bármilyen sérülés, törés, hiányosság keletkezik a bérbe adott laptopon, akkor a Bérbeadó a leadott kaucióból levonhatja a keletkezett kár, vagy hiányosság javítási vagy javíttatási költségét, melynek nagyságáról és összegszerűségéről a Bérlőt tájékoztatja. Erről minden esetben jegyzőkönyv készül.

Mi minősül károkozásnak a bérbe adott laptopon?

A berendezésen esett esetleges hajszálkarcok, elkoszolódások nem minősülnek kárnak. A repedések, törések, esésből származó működési hibák, illetve hiányosságok minősülnek okozott kárnak. Ebben az esetben a kártérítés a Bérlőt terheli, ami az okozott kár felmérése után kerül levonása a kaucióból.

A megrendelést követően mennyi idő alatt kapom meg a bérlendő laptopot?

Az online leadott rendelésről egy automata e-mail fog érkezni, ami még nem minősül visszaigazolásnak. Munkanapokon a rendelést követő 2 órán belül, munkaszüneti napokon a következő munkanapon kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot adategyeztetés céljából, majd a rendelés véglegesítéséről e-mailt fog kapni. A megrendelt laptopokat az Ön által egyeztetett időpontban szállítjuk a megjelölt helyszínre.

Milyen fizetési módok vannak laptop bérlés esetén?

A fizetési feltételekről a felek egymás közt állapodnak meg. A fizetés történhet készpénzzel, vagy előreutalással. A kaució visszafizetése mindig a bérbe adott laptop visszaérkezésekor készpénzben történik. A bérlésről minden esetben számlát állítunk ki.

Mikor kell kifizetnem a bérlés összegét?

Mint minden bérlési szolgáltatónál, így nálunk is a bérlés megkezdése előtt kell kifizetni a laptop bérlés összegét. Erről díjbekérőt állítunk ki, majd az összeg beérkezése után állítjuk ki a számlát.

Kik bérelhetnek laptopot?

A bérlésnél nincsen megszabva, hogy cég, vagy magánszemély bérelheti. Bárki megteheti ezt, természetesen a hiteles személyes, avagy céges adatok megadásával, aláírással, illetve kaució megfizetésével indulhat a bérlés.

Mit kell tennem, ha a bérelt laptop nem működik?

Amennyiben a bérlési idő alatt a bérbe adott laptopon, a Bérlő hibáján kívül működésbeli hibák lépnek fel, úgy a megadott elérhetőségeink egyikén kérjük jelezze felénk a problémát, és a szerződésben foglaltak szerint a hiba bejelentését követő 24 órán belül kollegánk a megadott címre szállítja a cserekészüléket.

Hogyan tudom meghosszabbítani a laptop bérlést?

Abban az esetben, ha a bérelt notebookot tovább szeretné bérelni mint ahogy a szerződésben rögzített bérlési idő szerepel, úgy kérjük, egyeztessen kollégánkkal, hogy tudjuk-e tovább Önnél béreltetni a notebookot. Ebben az esetben a további napokkal nő a bérlési idő és költség.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a laptopbérlés?

A laptopbérlés tartalmazza a kiválasztott operációs rendszerrel és opcionálisan választott irodai csomag telepítését. Egyedi szoftverek telepítését, beüzemelést nem tartalmazza, de kérésre tudunk erre árajánlatot küldeni.

Béreljen laptopot most!

Nincs más dolga, csak hívjon minket telefonszámunkon, vagy írjon email-t az oldal alján található kapcsolatfelvételi és megrendelési űrlap segítségével.

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma