8 eset, amikor jobb megoldás a laptop bérlés a vásárlásnál

2018.03.17. 11:05

Az üzleti életben és a magánéletben is gyakran adódhat olyan helyzet, amikor rövidebb vagy hosszabb időre szükségünk lesz egy vagy akár több laptopra is. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy szeretnénk –e befektetni nagyobb összegeket ezekbe az eszközökbe vagy felhívunk egy laptop kölcsönzéssel foglalkozó céget, aki rövid időn belül prezentálja számunkra a céljainknak leginkább megfelelő laptopokat. Következő blog bejegyzésünkben 8 olyan esetet veszünk sorra, amikor kézenfekvőbb megoldás a laptop bérlés, a jóval költségesebb vásárlásnál.1. Tanfolyamot, képzést, előadást szervez

A cége tanfolyamot, szakmai továbbképzést szervez, és a tananyag megköveteli, hogy a résztvevők maguk is figyelemmel kísérjék a részleteket a laptopok előtt. Ilyen esetekben biztosítania kell számukra a szükséges eszközöket. Ha nem elegendő az irodában a rendelkezésre álló géppark, béreljen laptopot a képzések idejére.

2. Konferencia, előadás, fesztivál, kulturális események alkalmával

Nagyobb létszámú eseményeknél, ahol a regisztráció elektronikusan történik, felmerülhet az igény több laptopra is. Ilyenkor sem érdemes a laptopokat megvásárolni, hiszen az adott rendezvény idejére az eszközök bérelhetők.

3. Egy új munkaállomásra van szüksége

Felvett egy kollégát a céghez, akinek még nincs meg a végleges munkaeszköze, és ideiglenesen szeretne számára laptopot biztosítani. A gépeket egy-két napra, de akár egy-két hétre vagy hónapra is kölcsönözheti.

4. Tönkrement a saját laptopja és sürgeti a leadási határidő

Minden laptopon dolgozó ember rémálma,- főleg akkor, ha határidős munkán dolgozik -, hogy egyszer csak lefagy a notebookja, és bármit tesz, nem lehet újraindítani. Ilyenkor irány a szerviz, ahol jó esetben rögtön meg tudják a problémát oldani, a rosszabb forgatókönyv szerint azonban várni kell a javításra. Ebben az esetben is jó szolgálatot tehet a laptop bérlés, mert akár azonnal tudnunk kölcsön notebookot biztosítani és az elkezdett munka folytatható.

5. Rendelt egy új laptopot, de nem érkezett meg az ígért időpontra

Sajnos előfordul, hogy a műszaki web áruház vagy a szállító cég hibájából nem érkezik meg az interneten vásárolt laptopja a megígért határidőre. Ilyenkor sem érdemes bosszankodni, hívja fel ügyfélszolgálatunkat és máris biztosítunk bérelhető laptopot az Ön számára.

6. Diákoknak egyetemi vizsgához

Manapság a szóbeli vizsgák mellett egyre több az ún. "beadandó"" írásbeli feladat, amelyet a diákoknak otthon, elektronikus formában kell elkészíteniük, majd benyújtaniuk. Ha nincs ehhez a munkához rendelkezésre álló laptop, béreljen egyet és vizsgázzon remekül.

7. Nem dolgozik informatikus szakember a cégnél

Nem csak a laptopok biztosítása okozhat fejtörést, gyakran az informatikus szakember hiánya is gondot jelenthet azokban az esetekben, amikor ideiglenesen van szükség a munkaeszközökre. Ne fájjon a feje, ha nincs olyan szakképzett munkaerő, aki megfelelően be tudja állítani a gépeket. Kérésre munkatársaink elvégzik ezt a feladatot és műszaki kérdések esetén is rendelkezésre állnak.

8. Üzleti vagy magán úton tartózkodik, és nincs Önnél a saját eszköze

Manapság bárhol és bármikor szüksége lehet egy laptopra, legyen az egy üzleti vagy egy magán célú utazás. Abban az esetben, ha nem hozta magával a saját laptopját, gyors megoldást jelenthet a laptop kölcsönzési szolgáltatás, amelynek keretében rövid határidőn belül biztosítunk Önnek egy gyors és megbízható munkaállomást.

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma