Bemutatjuk a Dell e6420-as laptopunkat

2018.04.21. 09:21

Egy elegáns megjelenésű, strapabíró laptopra mindig szükség van, hiszen az üzleti gyakran úgy kívánja, hogy az ember bárhol, bármilyen körülmények között tudjon dolgozni. Ehhez egy ízléses forma tervezésű, munkára termett laptop a jó választás, a kínálatban pedig a Dell Latitude E6420 laptopok világszínvonalú dizájnjára és megbízható teljesítményére érdemes szavazni.Irodai és otthoni munkára is kiváló

A Dell Latitude E 6420 laptopok az irodai és az otthoni munkát is több funkcióval támogatják. Ilyen például a 14 hüvelykes HD, a többujjas érintést támogató LED- kijelző, a négymagos processzor és a választható különálló grafikus kártya. Nem megfelelő fényviszonyok mellett opcionálisan alkalmazható a billentyűvilágítás, és élvezhető a nagymértékű mobil prodiktivítás a hosszú üzemidejű akkumulátornak köszönhetően. Ez utóbbi előnyt szolgálja az optikai meghajtó, a merevlemez valamint az akkumulátoros hordozómodulok is. Összességében elmondható, hogy a Dell Latitude E6420- at a nagy teljesítmény és megbízhatóság jellemzi.

Üzleties megjelenés, mely bírja a strapát

Minden ízében elegáns, és tartós használatra tervezett a Dell Latitude E6420, melyet a MIL-STD 810G szabvány szerint tesztelt Tri-Metal™ borításnak, a tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelzőnek és a porbevonattal ellátott alapnak köszönhet. A strapabírást segítik a megerősített acél csuklópántok, a magnéziumötvözetből készült belső váz és a cinkötvözetből készült retesz. Sima, matt felülete segít megvédeni a notebookot a karcoktól. Billentyűzete jól bírja a vizet, míg képernyője LCD-védőtömítést is tartalmaz, védve ezzel a képernyőt az ütődésektől. Szélsőséges hőmérsékleti viszonyok, nagy tengerszint feletti magasság esetén is kiválóan teljesít. A felsorolt tulajdonságoknak köszönhetően a laptop bírni fogja a mindennapi használat során felmerülő kihívásokat.

Könnyen bővíthető

Más típusokkal összehasonlítva, az alap burkolat csavarjai könnyebben eltávolíthatók, ezután levehető az alap burkolat és hozzáférhetővé válik a merevlemez, a memória, a Bluetooth kártya és a hálózati kártyák. Memóriája 8 GB-ig bővíteni. Lehetőség van USB 3.0-al is felszerelni, de ehhez egy kicsit több anyagi ráfordításra van szükség. A laptop alján egy dokkoló csatlakozó segítségével és egy külön dokkoló megvásárlásával akár több port használatára is lehetőség nyílik.

Kiemelt adatbiztonság

Az adatai mindenhol biztonságban vannak az adatvédelmi és titkosítási megoldásoknak, valamint a választható titkosított merevlemeznek köszönhetően. Váratlan balesetek? A Dell leesés érzékelője és a StrikeZone™ technológia megvédi az adatait a véletlen erőbehatások során keletkező sérülésektől. Az opcionális Dell ControlVault™ technológiával, a Dell adatvédelmi és -hozzáférési szolgáltatásaival, az érintésmentes intelligens kártyával, valamint az ujjlenyomat-olvasóval való bejelentkezéssel teljes mértékig az Ön irányítása alatt áll az, hogy ki férjen hozzá az adataihoz.

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma