Laptop bérlés, az ésszerű döntés

2018.03.04. 17:33

Amennyiben az alábbi kérdések közül bármelyikben magára ismer, akkor a laptop kölcsönzés szolgáltatás Önnek szól:

  • meghibásodott a laptopja éppen egy fontos leadási határidő előtt
  • üzleti úton van, és nem hozta magával a saját laptopját
  • konferenciát, továbbképzést szervez és a résztvevők számára keres megoldást

Ne fektessen be, inkább béreljen laptopot!

Ha bérlésről van szó, akkor szinte mindenkinek először az autó- és teherautó bérlés jut eszébe, de manapság bérelhetünk esküvői ruhát, szerszámokat, színpad- és hangosítástechnikát, kerékpárt, munkaerőt, de még sorolhatnánk tovább a listát.

Nem véletlen, hogy napjainkban egyre nagyobb teret nyernek a kölcsönzési szolgáltatások, hiszen ki szeretne belevágni egy nagyobb befektetésbe akkor, ha bérelheti is a kiszemelt tárgyat, rövidebb vagy hosszabb időre.

A számítástechnikában sincs ez másképp, rendkívül széles a bérelhető informatikai eszközök listája: bérelhetünk projektort, vetítőt, GPS eszközöket, videó kamerákat, sport kamerákat, és természetesen laptopokat is.

Laptop kölcsönzés egyszerűen

A laptop bérlés szinte semmiben nem különbözik, mondjuk egy teherautó bérléstől: ki kell választani a megfelelő eszközt vagy eszközöket, hogy mit és mennyire időre szeretnénk bérelni. Felhívni egy szolgáltatót, megkérdezni, hogy a kiszemelt laptop elérhető –e. Ha nincs éppen bent a bérelni kívánt laptop, akkor a szolgáltató általában felkínál egy hasonló teljesítményű laptopot. Nem ritka eset, hogy a felkínált notebook még jobb paraméterekkel rendelkezik, mint amit kiszemeltünk!

A laptop bérlés menete

  1. Laptop vagy laptopok kiválasztása
  2. Kapcsolat felvétele a szolgáltatóval - telefonon, email-ben, vagy a megrendelési űrlap kitöltésével
  3. Eszközök átvétele
  4. Átvételkor szerződés megkötése, laptopok megtekintése, kaució átadása
  5. Kapcsolat felvétele a szolgáltatóval a lejárat előtt
  6. Találkozás a megbeszélt időpontban
  7. Notebookok visszaszállítása

Laptop bérlési tanácsadás

Ha bizonytalan vagy kérdése merül fel arra vonatkozóan, hogy milyen laptopot szeretné kibérelni, kérje munkatársaink tanácsát, akik megfelelő tapasztalat és szakmai tudás birtokában segíteni fognak Önnek a legmegfelelőbb laptop kiválasztásában.

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma