Laptop kölcsönzés lépésről-lépésre

2018.03.11. 09:33

A kölcsönözhető laptopok kínálatában bizony sokszor nehéz eligazodni, és a megfelelő szolgáltató cég kiválasztása sem mindig egyszerű feladat. Sorozatunk második bejegyzése ehhez nyújt támogatást azzal, hogy lépésről- lépésre bemutatja, melyek az egyes állomásai a laptop kölcsönzésnek, amelyeken keresztül az érdeklődő eljut célig, az igényeinek leginkább megfelelő laptop kibérléséig. Bízunk benne, hogy blog bejegyzésünk végén minden információ a birtokában lesz, az Ön számára optimális notebook kiválasztásához.

Milyen lépései vannak a laptop kölcsönzésnek?

1. Laptop vagy laptopok kiválasztása, személyre szabottan

Az első és az egyik legfontosabb teendő, a kölcsönözni kívánt laptop kiválasztása. Itt fontos mérlegelni azt, hogy mi a kölcsönzés célja, hány darab notebookra van szükség, és mennyi időre szeretné az eszközt bérelni. Kínálatunkban megtalálhatók a Dell, HP és a Lenovo gépei. Kiváló minőségű és állapotú bérelhető laptopjaink korszerű és gyors Intel processzorokkal, SSD meghajtóval szereltek, így a sebességre nem lesz panasza. Mindegyik laptopunk rendelkezik DVD-RW optikai meghajtóval, valamint igény esetén optikai egeret is biztosítunk, felár nélkül. Kérjük, olvassa el laptopjaink általános leírását, amely támpontot nyújthat, a legmegfelelőbb notebook kiválasztásához. Az igényeknek megfelelően, több féle bérlési konstrukció közül dönthet. Ajánlatunk egyedi, attól függően, hogy hány darab laptopra van szüksége, és mennyi időre szeretné a gépeket bérelni. Kínálatunkat személyre szabjuk azzal is, hogy minden laptopunkhoz Ön választhatja ki a megfelelő operációs rendszert és irodai alkalmazás csomagot a felhasználás céljához megfelelően, legyen az oktatás, továbbképzés vagy termék bemutató. Elakadt a kiválasztási folyamatban? Kérje ügyfélszolgálatunk segítségét.

2. Kapcsolat felvétele a szolgáltatóval, megrendelési űrlap kitöltésével

Ha meg van a kiválasztott laptop, nincs más hátra, csak kattintson a "Laptopot szeretnék bérelni" gombra, töltse ki megrendelési űrlapunkat, és mi visszaigazoljuk email-ben a megrendelését. Amennyiben szükség van egyeztetésre, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

3. Laptopok kiszállítása

A bérelt laptopokat Budapest területén egységesen 1.990 összköltségért kiszállítjuk, ez az ár tartalmazza a visszaszállítás kötlségét is. Hétvégi kiszállításra is van lehetőség. Budapest területén kívül egyedi kiszállítási árat állapítunk meg.

4. Átvételkor szerződés megkötése, laptopok megtekintése kaució átadása

A kiszállítás alkalmával kerül sor a laptopok megtekintésére, átvételére és a laptop bérleti szerződés aláírására. A szerződés a szokásos elemeket tartalmazza, - az általános feltételeken, jogokon és kötelezettségeken túl – a bérelni kívánt eszközök tételes felsorolását és kölcsönzéssel összefüggő díjakat. Rögzíti ezen kívül a visszaszállítási határidőt és a kaució visszaszolgáltatásának feltételeit is. Általános szerződési feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat: ÁSZF

5. Kapcsolat felvétele a szolgáltatóval a bérelt laptop visszaszolgáltatására

A lejárati határidő előtt 24-48 órával munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, időpont egyeztetése céljából, a bérelt laptop visszaszolgáltatásának egyeztetésére.

6. Visszaszállítás

A megbeszélt helyszínre és időpontra érkező kollégánk ellenőrzi a készülékek állapotát. Átnyújtja a teljesítés igazolási nyilatkozot a bérlés lezárásáról, valamint visszaadja a kauciót. Amennyiben kár keletkezett a gépekben, akkor jegyzőkönyvet vesz fel sérülésről.

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma